Keropok
menjadi kudapan diminati semua lapisan masyarakat. Namun, ada yang tidak suka
makan keropok disebabkan rasa gatal dan gusi menjadi sakit. Keadaan disebabkan
kualiti dan cara pembuatan keropok yang tidak menepati cara yang sepatutnya.
Tetapi,
masalah rasa gatal dan gusi menjadi sakit tidak berlaku jika makan Keropok Viral
Tokma. Keropok Viral Tokma dihasilkan menggunakan ikan parang segar yang terpilih dan
dijamin kualitinya.
Selain
itu, Keropok Viral Tokma diadun menggunakan
resipi turun temurun yang telah lama diamalkan. Resipi yang terbukti
menghasilkan keropok menjadi pilihan sesiapa sahaja memakannya.
Antara
ciri Keropok Viral Tokma yang menjadi sebutan ialah nipis, kembang sekata
apabila digoreng, ranggup dimakan, sedap dan tidak menyebabkan rasa gatal pada bahagian
gusi, lidah dan lelanggit.
Sebab
itu, tidak menghairankan jika permintaan terhadap Keropok Viral Tokma amat amat
tinggi. Mereka yang pernah memakannya akan
mencari untuk mendapatkan lagi.
Untuk
memudahkan pembeli mendapatkan Keropok Viral Tokma, pengusahanya telah melantik
lebih ramai pengedar di seluruh negara.
Peluang
untuk peniaga kecil atau sesiapa sahaja menjadi pengedar masih terbuka.
No comments:
Post a Comment